fredag 1 april 2016

Mars 2016Lästa böcker
Granne med döden av Alex Marwood
En enda natt av Simona Ahrnstedt
Främligen vid havet av Nora Roberts

Antal: 4
Omläsningar: 0
Svenska: 4
Engelska: 0
Snittbetyg: 3, 88

Bästa bok: Granne med döden
Sämsta bok: -
Största överraskning: Främlingen vid havet
Största besvikelse: -

Kommentar
Mitt år när det gäller läsningen började riktigt bra, och det höll i sig även i mars. Fyra böcker på en månad är bra för att vara mig, och trots att jag inte har läst någonting alls under påsklovet ligger jag ändå sex böcker före enligt min årsutmaning på Goodreads, så jag är supernöjd.

Med det sagt har mars varit en riktigt skum månad. Jag har för det första bara läst böcker på svenska, och jag vet faktiskt inte när det hände senast. Dessutom har jag läst två romance-böcker, och det hör heller inte till vanligheterna. 

Det var ganska länge sedan jag läste en bok som jag verkligen inte gillade, och mars läsning var inget undantag. Jag gillade alla fyra böckerna på olika sätt.

Bäst var dock Granne med döden (den otroligt töntiga titeln till trots), vilket kanske inte är så konstigt då den verkligen ligger inom min comfort zone och var den enda som jag redan i förväg var säker på att jag skulle gilla.

Den största överraskningen var Främlingen vid havet. Jag var högst osäker på om jag skulle gilla den då mina tidigare erfarenheter av Nora Roberts har varit lite sisådär, men jag tyckte faktiskt att den var riktigt bra.

Jag har inte för vana att bestämma i förväg vad jag ska läsa, för då blir det genast ett tvång och min inre treåring slår bakut, så jag har ingen plan för april. Dock är jag riktigt spänd på Inga kelgrisar, inga styvbarn av Cia Sigesgård efter att ha hört den jämföras med Granne med döden, så det kan kanske hända att jag tar mig an den under april.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar