onsdag 27 oktober 2021

Veckans kulturfråga v. 43

 I veckans kulturfråga undrar Enligt O vad vi ska läsa under läslovet.

Jag har turen att vara ledig nästan hela lovet. Jag jobbar bara på måndag och är sedan ledig resten av veckan, och en av de saker som jag hoppas kunna lägga tid och energi på då är just läsningen.

Jag är tyvärr inne i en riktig svacka just nu. Jag började läsa Polcirkeln för flera veckor sedan, men kommer ingenvart i varken den eller någon annan bok. Undantaget är A (Very) Short History of Life on Earth, som jag sträcklyssnade på i helgen. Jag ville egentligen bara ha den som bakgrundsljud medan jag byggde lego (dvs. min nya besatthet), men den var faktiskt riktigt intressant.

Men jag hoppas ändå som sagt få ro att läsa under lovet. Jag har lånat Sadie på biblioteket, så den måste jag läsa snart innan den ska lämnas tillbaka. Jag har även beställt Final Girl Support Group, och jag ska åka och hämta ut paketet i eftermiddag. Jag kanske inte hinner med båda (i synnerhet som jag egentligen bara vill fortsätta bygga lego), men en borde jag ju hinna i alla fall. 

Mina legoalster. Jag väntar spänt på att fler set ska komma med posten.

5 kommentarer:

  1. det ser väldigt pilligt ut det där med legobygge. känner inte till någon av dina böcker mer än Polcirkeln

    SvaraRadera
  2. Snygga! Hade aldrig fixat det med mitt kassa tålamod, men kan tänka mig att det är rogivande. Polcirkeln vill jag också läsa!

    SvaraRadera
  3. Lego var enklare när jag var barn ;)

    SvaraRadera