fredag 26 augusti 2022

Fem en fredag v. 34

Hej och glad fredag! Nu har det gått ett par veckor på höstterminen för min del, och det känns faktiskt riktigt bra. Men så varmt det har varit! Man kan knappt fatta att det är september snart.

Nu är det i alla fall fredag, och det innebär att det är dags för en ny Fem en fredag. Veckans tema är Förändring.

Vad är din nästa önskan för hösten?
En sval och fin höst utan en massa regn.

Vad har du fått tillräckligt av gällande hösten?
Det här varma och klibbiga vädret som har varit. Det blir så himla jobbigt på jobbet framför allt; vår ventilation orkar inte riktigt med när det är så fuktigt i luften, så då blir det lika illa inomhus som det är utomhus. 

Vad är något avklarat inför hösten?
Mitt körkort! Hade uppkörning i tisdags och blev godkänd; så otroligt skönt att ha det avklarat! Men det känns lite overkligt, jag kommer nog inte riktigt fatta att det är sant förrän själva körkortet kommer med posten. Och visst spelar det egentligen ingen roll, men lite stolt är jag nog över att jag klarade både teorin och uppkörningen på första försöket!

Vad är något som är på gång?
Inte så mycket, faktiskt. Har några släktingar på besök, så vi ska eventuellt åka till Nämforsen och titta på hällristningarna där imorgon, men annars har jag inget särskilt planerat just nu.

Vad blir en förändring i höst?
Att inte längre vara beroende av att få skjuts överallt blir ju en (efterlängtad) förändring så klart, men i övrigt är nog det mesta som vanligt. Nytt schema och nya elever på jobbet förstås, men så är det ju varje höst.

7 kommentarer:

 1. Grattis till körkortet!! Det är en enorm frihet att ha körkort och inte behöva förlita sig på att någon annan ska skjutsa en. Bra gjort!

  SvaraRadera
 2. så härligt att du nu har körkort och kan rå dig själv på ett annat sätt. lite regn behöver vi allt. men gärna innan hösten

  SvaraRadera
 3. Roligt med körkort kan jag tänka! Blir väl en frihet.

  SvaraRadera
 4. Att kunna köra iväg själv när du vill och behöver är ju en jättestor förändring. Grattis till körkortet!

  SvaraRadera
 5. Grattis till körkortet! Man känner sig mer fri och oberoende när man kan köra själv. I min ålder är jag bara glad om någon säger till mig att: Nej du Kina, nu är du nog inte så lämplig att köra längre! Men jag gissar att ingen kommer att göra det, så jag hoppas på mitt eget sunda förnuft! 😁🚗

  SvaraRadera