torsdag 1 april 2021

Helgfrågan v. 13

I veckans helgfråga undrar Mia vad vi läser just nu.

Jag har haft så fullt upp med flytten på sistone, så jag har i princip inte läst någonting sedan början av februari. Men nu börjar jag komma i ordning och det mesta är uppackat (inklusive alla mina böcker!), så den här veckan har jag kunnat komma till ro och läsa igen. Jag har visserligen flyttstädningen kvar att göra, men jag har en hel månad på mig innan jag ska vara ute ur den gamla lägenheten, så det känns ändå rätt lugnt. 

Just nu läser jag Främlingen vid havet av Nora Roberts. Det är en omläsning för mig, men det är nog minst fem år sedan jag läste den första gången, så jag minns inte så mycket förutom att jag tyckte den var bra. Jag valde den för att jag blev så inspirerad av en YouTuber som jag följer, som har gett sig i kast med att läsa alla Nora Roberts böcker. Hon har ju skrivit cirka 250 stycken, så det är knappast ett lätt åtagande!

-- 

I bonusfrågan undrar Mia hur det har gått med omställningen till sommartid, och svaret är att det går dåligt. Jag är verkligen som ett litet barn; tidsomställningen fuckar med mig totalt och jag blir bara trött och grinig. Såhär några dagar in börjar det gå bättre, men i måndags ägnade jag hela dagen åt att önska att jag fick gå och lägga mig.

7 kommentarer:

 1. Den Nora Roberts har jag inte läst.

  SvaraRadera
 2. Nora Roberts är lättläst, det behöver man ibland! Att flytta är SÅ jobbig, skönt att du är igenom det mesta.

  SvaraRadera
 3. Jag skulle inte klara av att läsa 250 böcker av samma författare som den youtubern tänkt. Tror att jag kanske kan har läst någon bok av henne för länge sedan men är inte helt säker.

  SvaraRadera
 4. Hoppas du trivs i din nya lägenhet!

  SvaraRadera
 5. tror mig ha läst något av Nora Robert för mycket länge sedan. nej tack, inga tidsomställningar. dumt påhitt

  SvaraRadera
 6. Att bestämma sig för att läsa 250 böcker av samma författare ... Nä, det skulle jag inte vilja ge mig i kast med.

  SvaraRadera
 7. Nora Roberts har jag inte läst något av, men har ju förstått att böckerna är rysligt populära.

  SvaraRadera