fredag 1 maj 2020

Fem en fredag v.18

Veckans tema för Fem en fredag är Utrymme.

Vad skulle du göra med mer förvaringsutrymme?
Gömma undan alla pryttlar jag har överallt!

Vad skulle du göra med en större bostad?
Fler bokhyllor, kanske ett helt bibliotek till och med. Och så skulle jag vilja ha ett kontor/pysselrum. Nu har jag skrivbordet och pysselförvaring i vardagsrummet, men det vore trevligt att kunna stoppa undan det i ett eget rum.

Skulle du hellre ha större kök eller större badrum?
Större kök. Jag har redan ett ganska stort badrum och har absolut inget behov av ett större; jag skulle nog klara mig på ett lite mindre till och med. Köket är också stort, men jag har typ noll bänkyta. Så jag skulle vilja ha mer bänkyta eller kanske ett kök i en form som tillät en köksö eller nåt; det går inte i mitt nuvarande kök eftersom det är så himla långsmalt och konstigt.

Vad skulle du göra med ett större sovrum?
Oj, det vet jag inte! Garderober, kanske? Jag har bara en byrå där inne just nu. Eller kanske en mysig läsfåtölj.

I vilket rum tillbringar du helst din tid hemma?
Definitivt vardagsrummet. Jag hänger nästan alltid i soffan när jag är hemma, om jag inte sitter vid skrivbordet som ju också står där.

7 kommentarer:

 1. Man kan aldrig har för mycket förvaring, det är så hemskt egentligen. Men jag tänker på det hela tiden. Hur man ska organisera sakerna för att det ska bli bättre och skapar mer utrymme.

  SvaraRadera
 2. Jag har haft svårt för att sortera ut/bort men har satt mer disciplin på mig.
  Nu har jag perfekt i mitt boende.
  Trevlig 1 maj.

  SvaraRadera
 3. Jag har inte något behov av större förvaringsutrymme, men ett större kök hade varit kalas.
  Ha en fin första maj!
  /Ingrid

  SvaraRadera
 4. Jag har också grejer lite här och var men har egentligen bra förvaring och förråd, det som ska till är rensning och det går lite sisådär.

  SvaraRadera
 5. förvaringsutrymmen behövs hur mycket som helst även om boytan känns mer än tillräcklig. är dålig på att rensa och kasta

  SvaraRadera
 6. Hej, det låter som att du ändå är rätt nöjd med tingens ordning, lagom stort boende. Jag har flyttat en sån massa gånger genom åren så jag har skalat av prylarna till ett minimum, men det tog bra många år...

  SvaraRadera
 7. Mer bänkyta i köket är vad jag också önskar mig.

  SvaraRadera