fredag 26 februari 2021

Fem en fredag v. 8

Veckans tema för Fem en fredag är Teambuilding.

Vilket var ditt första jobb?
Sommaren innan gymnasiet sommarjobbade jag på en förskola. Mitt första jobb som vuxen var som lärarvikarie på en gymnasieskola.

Vad läser du just nu?
Faktiskt ingenting. Det här är ju främst en bokblogg, men det har gått trögt med läsningen i februari. Jag flyttar om tre veckor och det är ju mycket som ska ordnas innan dess, så jag har liksom inte ro att sätta mig ner och läsa (och så har jag redan packat de flesta av mina böcker). Ljudböcker blir det heller inget av med för jag har packat undan mina diamanttavlor, som jag annars håller på med medan jag lyssnar.

Har du någon gång träffat någon känd person?
Säkert, men ingen som jag minns sådär på rak arm. Däremot har jag haft någon enstaka elev som senare har blivit känd.

Vilken talang skulle du helst vilja ha?
Jag skulle vilja vara konstnärlig.

Vad var det första du köpte för egna pengar?
Minns inte, men det var säkert godis. Det första jag köpte när jag skulle flytta hemifrån och försörja mig själv var en laptop som jag behövde till studierna.

5 kommentarer:

 1. en skulle ju gärna vilja kunna skriva en bok, åtminstone! vet inte vad diamanttavlor är. hoppas att du får tillbaka läslusten när du avverkat flytten

  SvaraRadera
 2. Vet inte heller vad diamanttavlor är. Nej, ska man läsa så kan åtminstone inte jag ha en massa saker att göra runt omkring. Du lär nog få tid för läsning när du bonat in dig i ditt nya boende. Tänk att bara sitta där och njuta! Ha det bra!

  SvaraRadera
 3. Diamanttavlor känner jag inte till. Du får berätta om dem vid tillfälle.

  SvaraRadera
 4. Ibland får man pausa vissa saker. Annars kan det lätt bli stress.
  Trevlig fredag!

  SvaraRadera
 5. Håller med Geddfish att ibland blir behöver en pausa saker. Sen tar en upp det igen när det känns rätt. Trevlig helg!

  SvaraRadera