fredag 6 december 2019

November 2019


Lästa böcker:
In the Darkness av Mike Omer
My Sister's Grave av Robert Dugoni
Red, White & Royal Blue av Casey McQuiston
The Wrong Side of Right av Jenn Marie Thorne
Herravälde av Elin Olofsson

Antal: 5
Antal sidor: 2047
Snittbetyg: 4,3

Bästa bok: Red, White & Royal Blue
Största överraskning: Herravälde

Kommentar
November var en riktigt bra läsmånad! Jag läste inte riktigt lika många böcker som i oktober men jag tyckte riktigt bra om alla böcker jag läste, och det är ju viktigare.

Den bästa boken jag läste var Red, White & Royal Blue, vilket jag verkligen också hade hoppats på eftersom jag hade hört så mycket bra om den.

Den största överraskningen var Herravälde, eftersom boken ligger lite utanför min komfortzon och jag var osäker på om jag skulle gilla den, men det gjorde jag verkligen. Dessutom fick jag äntligen checka av den tjugonde punkten i kaosutmaningen (en feministisk bok).

In the Darkness är uppföljaren till A Killer's Mind som jag läste i oktober och tyckte mycket om. Uppföljaren var minst lika bra.

My Sister's Grave var ytterligare en sådan bok som jag inte hade några förväntingar på, men jag tyckte riktigt bra om den också och planerar att fortsätta med serien.

The Wrong Side of Right började jag läsa redan 2016, men fastnade efter 68 sidor av anledningar som inte hade med boken att göra. Sedan dess har den stått orörd i hyllan eftersom det kändes så jobbigt att behöva läsa om de där första 68 sidorna, trots att jag var hyfsat säker på att jag skulle gilla boken. Men nu tog jag äntligen tag i det och glad är jag för det, för den var ännu bättre än jag hade väntat mig.

Som vanligt har jag ingen läsplan för kommande månad. Jag hoppas hinna läsa minst fyra böcker, men det går ganska långsamt med No Stone Unturned; den är bra men kanske inte riktigt en sådan bok som man sträckläser, och dessutom har jag väldigt mycket annat att göra just nu, så det återstår att se hur det går med det. Å andra sidan jobbar jag bara till den 20:e och sedan har jag jullov, så förhoppningsvis hinner jag läsa en hel del medan jag är ledig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar